OM VELAND AUTO

DIN BILFORHANDLER I FREDRIKSTAD

BILSALG

Vi tilbyr håndplukkede biler til gunstige priser. Tusenvis av biler er solgt siden oppstart i 2012, og vi har høy kundetilfredshet!

BILKJØP

Er du interessert i et problemfritt og raskt salg av bilen din? Veland Auto kan kjøpe den. Gjelder for biler som er inntil 5 år gamle.

FORMIDLINGSSALG

Det kan være tidkrevende og komplisert å selge bilen sin på privatmarkedet. La heller "proffene" håndtere salget.

FINANSIERING

Veland Auto har samarbeid med flere banker og kan gi gode betingelse på ditt billån. Vi har også gode tilbud på bilforsikring.

OM OSS - Historien

 

Historien om Veland Auto startet egentlig tibake i 1995. Som 19-årig tyskstudent, dro Trond Veland i banken for å undersøke mulighetene for å finansiere oppstart av bilimport.

Det ble heldigvis ikke noe firmaoppstart den gangen, men idèen var født. Etter år med studier og diverse stillinger innen salg, ble idèen til virkelighet i 2011. Enkeltmannsforetaket Autosalg Trond Veland ble opprettet og salget foregikk fra gårdsplassen. Kjøkkenbordet fungerte som salgskontor.

Deretter gikk ting slag i slag og Veland Auto AS ble opprettet i 2012. Salget økte raskt og det nybygde butikklokalet i Sulfatveien 2 ble innviet i 2013.

I 2016 ble bedriften nominert på Gasellelisten i Østfold, etter en omsetningsøkning på 399% over 4 år, samt positivt samlet driftsresultat i perioden. Bedriften gjentok dette i 2017 og 2018.

I 2021 passerer Veland Auto AS 100 millioner kroner i omsetning for første gang! 

En av årsakene til suksessen har vært bedriftens sterke fokus på lave kostnader. Veland Auto ønsker å tilby kundene nyere biler til lave priser. For å få til dette, har bedriften hele veien vært avhengig av høy grad av egeninnsats, samt en solid arbeidsmoral. Dette fokuset blir ikke mindre inn i fremtiden. 

Men den kanskje viktigste grunnen til at Veland Auto har opparbeidet seg et godt navn og rykte, er alle våre fornøyde kunder. Historien viser at bilkjøp er trygt hos Veland Auto. Våre kunder bekrefter dette!

Vi er der for deg, både før- og ikke minst etter kjøpet! 

Trond Veland

Innehaver & Daglig leder
Tel: 92856127
trond@velandauto.no

Marius Bjerketvedt

Selger
Tel: 95448916
marius@velandauto.no

Ole-Petter Hansen

Alt-mulig-mann og butikkarbeider
Tel: 97141872
ole@velandauto.no

FINN.NO

SJEKK ALLE BILENE PÅ FINN.NO

TELEFON

Butikken: 69 59 39 60

E-POST

salg@velandauto.no

HER HOLDER VI TIL

Sulfatveien 2 1658 Torp

Kontakt oss Vi vil hjelpe deg!

Scroll to Top