Om oss


Fra kjøkkenbenk til Gasellebedrift...

Om oss

Trond Veland

    

Innehaver & Daglig leder


92856127

trond@velandauto.no



Marius Bjerketvedt

 

Selger


95448916

marius@velandauto.no

Ole-Petter Hansen

      

Alt-mulig-mann og butikkarbeider


97141872

ole@velandauto.no

Historien


Historien om Veland Auto startet egentlig tibake i 1995. Som 19-årig tyskstudent, dro Trond Veland i banken for å undersøke mulighetene for å starte bilimport.


Det ble heldigvis ikke noe firmaoppstart den gangen, men idèen var født. Etter år med studier og diverse stillinger innen salg, ble idèen til virkelighet i 2011. Enkeltmannsforetaket Autosalg Trond Veland ble opprettet og salget foregikk fra gårdsplassen. Kjøkkenbordet fungerte som salgskontor.


Deretter gikk ting slag i slag og Veland Auto AS ble opprettet i 2012. Salget økte raskt pg butikken i Sulfatveien 2 ble innviet i 2013.


I 2016 ble bedriften nominert på Gasellisten i Østfold, etter en omsetningsøkning på 399% de siste 4 år, samt positivt samlet driftsresultat i perioden. Bedriften gjentok dette i 2017 og 2018.


I 2021 passerer Veland Auto AS 100 millioner kroner i omsetning for første gang! 


En av årsakene til suksessen har vært bedriftens sterke fokus på lave kostnader. Veland Auto ønsker å tilby kundene nyere biler til lave priser. For å få til dette, har bedriften hele veien vært avhengig av høy grad av egeninnsats, samt en solid arbeidsmoral. Dette fokuset blir ikke mindre inn i fremtiden. 


Men den kanskje viktigste grunnen til at Veland Auto har opparbeidet seg et godt navn og rykte, er viktigheten av å ha fornøyde kunder. Historien viser at bilkjøp er trygt hos Veland Auto. Våre fornøyde kunder bekrefter dette.


Vi er der for deg, både før- og ikke minst etter kjøpet!