Om oss

Fra kjøkkenbenk til Gasellebedrift...

Om oss

Trond Veland

    

Innehaver & Daglig leder


92856127

trond@velandauto.noMarius Bjerketvedt

 

Selger


95448916

marius@velandauto.no

Ole-Petter Hansen

      

Alt-mulig-mann og butikkarbeider


97141872

ole@velandauto.no

Historien


Historien om Veland Auto startet egentlig tibake i 1995. Som 19-årig tyskstudent, dro Trond Veland i banken for å undersøke mulighetene for å finansiere oppstart av bilimport.


Det ble heldigvis ikke noe firmaoppstart den gangen, men idèen var født. Etter år med studier og diverse stillinger innen salg, ble idèen til virkelighet i 2011. Enkeltmannsforetaket Autosalg Trond Veland ble opprettet og salget foregikk fra gårdsplassen. Kjøkkenbordet fungerte som salgskontor.


Deretter gikk ting slag i slag og Veland Auto AS ble opprettet i 2012. Salget økte raskt og det nybygde butikklokalet i Sulfatveien 2 ble innviet i 2013.


I 2016 ble bedriften nominert på Gasellelisten i Østfold, etter en omsetningsøkning på 399% over 4 år, samt positivt samlet driftsresultat i perioden. Bedriften gjentok dette i 2017 og 2018.


I 2021 passerer Veland Auto AS 100 millioner kroner i omsetning for første gang! 


En av årsakene til suksessen har vært bedriftens sterke fokus på lave kostnader. Veland Auto ønsker å tilby kundene nyere biler til lave priser. For å få til dette, har bedriften hele veien vært avhengig av høy grad av egeninnsats, samt en solid arbeidsmoral. Dette fokuset blir ikke mindre inn i fremtiden. 


Men den kanskje viktigste grunnen til at Veland Auto har opparbeidet seg et godt navn og rykte, er alle våre fornøyde kunder. Historien viser at bilkjøp er trygt hos Veland Auto. Våre kunder bekrefter dette!


Vi er der for deg, både før- og ikke minst etter kjøpet!