Om firmaet

Veland Auto AS ble stiftet februar 2012. Firmaet ble opprettet som en naturlig utvikling av enkeltmannsforetaket “Autosalg Trond Veland”, som hadde drevet med bilimport gjennom flere år. Eierskapet fordeles på Trond Veland (55%) og Arild Andersen og Roar Mellegård (samlet 45%). Firmaet kjøper- og selger nyere bruktbiler.

Litt om hovedeier og daglig leder Trond Veland:
“Jeg har mange års erfaring som selger i bilbransjen og gjennom egenimport av bil. Jeg har fullført 6 år med høyere utdanning innen markedsføring, informatikk og internasjonal handel- på skoler og universitet i inn- og utland”

Hvorfor kjøpe bil av Veland Auto AS:
Med kun to ansatt i firmaet- og med sterkt fokus på lave kostnader, kan Veland Auto AS tilby biler til meget gode priser. Bilene kjøpes inn gjennom et utvalg av kanaler i Norge og på det europeiske markedet for øvrig.

Gjennom årenes løp har Veland Auto rukket å etablere seg som en solid og seriøs aktør i markedet.

“Vi tilbyr våre kunder trygghet”

Dette er noe som er særdeles viktig, når nye kunder skal vurdere Veland Auto som sin leverandør av ny bil. Tilbakemeldinger og “rating” på nettet viser at våre kunder er fornøyde med oss. Vi jobber hardt, hver eneste dag, for å oppnå dette!

PS! Vi har tilgang til Biltilsynets Autoreg-system. Dette gjør at vi kan registrere biler selv (24/7) og er dermed ikke avhengig av Biltilsynets åpningstider for å få skilt på din bil!

Har du andre ønsker? En spesiell bil eller biltype? Eller kanskje du står helt fritt og bare begrenses av prislappen på din neste bil? Vi tar gjerne i mot ønsker/bestillinger på akkurat det du måtte ønske og kan kjapt finne alternativer, ferdig priset til deg.

Veland Auto AS ligger i Fredrikstad og kun èn times kjøring fra Oslo. Ønsker du heller å kjøpe din bil over internett/telefon, kan transport av bilen hjem til deg ordnes for en rimelig penge med en av våre avtalepartnere innen biltransport.

IMG_7286